BOCE

BOCE

Vino, ulje, žestoka pića, sokovi, voda, sirupi...tijekom godina naši kupci su koristili razne modele boca iz naše ponude za široki spektar svojih proizvoda, i drago nam je reći što se na tržištu neprestano pojavljuju nove ideje i stvaraju nove potrebe za posebnim, neuobičajenim bocama, slijedom čega se trudimo redovno širiti i dopunjavati naš asortiman.

U ovoj kategoriji moći ćete vidjeti više od 400 modela boca iz naše trenutačne ponude, raznih boja, oblika i zapremnina, namijenjene za punjenje raznih vrsta tekućina prema Vašoj želji.

Za detaljni pregled proizvoda iz ovog dijela asortimana molimo da na žutoj traci sa iskazanim kategorijama odaberete BOCE.

! ! ! VAŽNA OBAVIJEST ! ! !

Odlukom stožera civilne zaštite od 19.3.2020. godine naložene su stroge mjere socijalnog distanciranja. U svrhu zaštite naših kupaca i zaposlenika, kao i prevencije daljnjeg širenja virusa COVID-19, odlučili smo ZATVORITI MALOPRODAJNI DUĆAN NA LOKACIJI BUMBAROV PUT 1 U SVETOJ NEDELJI.

Od ponedjeljka 23.03.2020. prodaja za sve fizičke i pravne osobe se vrši isključivo putem niže navedenih telefona ili e-maila od pon-pet od 8-16 sati.

Nakon avansne uplate po primljenom predračunu (ponudi) robu možete preuzeti od pon-pet od 8-16 sati u našem skladištu bez bliskog kontakta s našim zaposlenicima.

E-MAIL:
hrvojep@bumbar.hr
markop@bumbar.hr

TELEFON:
099/245-9338
099/310-1586

x