ČEPOVI I ZATVARAČI

ČEPOVI I ZATVARAČI

„Svaki lonac ima svoj poklopac“ . Tako i sve boce i staklenke iz naše ponude imaju više vrsta odgovarajućih čepova / poklopaca / zatvarača kojima se njihov sadržaj može osigurati da ne „pobjegne“ .

Ovdje ćete pronaći metalne TWIST OFF zatvarače za staklenke, plutene čepove za buteljiranje vina, sintetske gljivene čepove za boce za žestoka pića, aluminijske i plastične navojne zatvarače, od kojih neki mogu imati i dozator za usmjereno istakanje, ukrasne staklene i plastične čepove te mnoge druge.

Za detaljni pregled proizvoda iz ovog dijela asortimana molimo da na žutoj traci sa iskazanim kategorijama odaberete ČEPOVI I ZATVARAČI.

! ! ! VAŽNA OBAVIJEST ! ! !

Odlukom stožera civilne zaštite od 19.3.2020. godine naložene su stroge mjere socijalnog distanciranja. U svrhu zaštite naših kupaca i zaposlenika, kao i prevencije daljnjeg širenja virusa COVID-19, odlučili smo ZATVORITI MALOPRODAJNI DUĆAN NA LOKACIJI BUMBAROV PUT 1 U SVETOJ NEDELJI.

Od ponedjeljka 23.03.2020. prodaja za sve fizičke i pravne osobe se vrši isključivo putem niže navedenih telefona ili e-maila od pon-pet od 8-16 sati.

Nakon avansne uplate po primljenom predračunu (ponudi) robu možete preuzeti od pon-pet od 8-16 sati u našem skladištu bez bliskog kontakta s našim zaposlenicima.

E-MAIL:
hrvojep@bumbar.hr
markop@bumbar.hr

TELEFON:
099/245-9338
099/310-1586

x