STAKLENKE

STAKLENKE

Za dugotrajno održavanje svježine i prirodnih nutrijenata staklo je za konzerviranje uvijek imalo prednost nad drugim materijalima. Iz tog razloga staklenke iz našeg asortimana dolaze u mnogo veličina i oblika, kako bi se i mogle korisititi u razne svrhe. Staklenke se u pravilu zatvaraju metalnim TWIST OFF zatvaračem te se naknadno mogu pasterizirati/sterilizirati, no pojedini modeli mogu se zatvoriti i drugim vrstama čepova (stakleni, pluteni...) .

Bilo da pakirate med, zimnicu, marmeladu, kozmetičke pripravke, domaće namaze ili mariniranu ribu, ili pak želite staklenku ukrasiti i upakirati kao prigodni dar uzvanicima na svom vjenčanju, sigurni smo kako ćete među našim staklenkama pronaći upravo onu pravu.

Za detaljni pregled proizvoda iz ovog dijela asortimana molimo da na žutoj traci sa iskazanim kategorijama odaberete STAKLENKE.

! ! ! VAŽNA OBAVIJEST ! ! !

Odlukom stožera civilne zaštite od 19.3.2020. godine naložene su stroge mjere socijalnog distanciranja. U svrhu zaštite naših kupaca i zaposlenika, kao i prevencije daljnjeg širenja virusa COVID-19, odlučili smo ZATVORITI MALOPRODAJNI DUĆAN NA LOKACIJI BUMBAROV PUT 1 U SVETOJ NEDELJI.

Od ponedjeljka 23.03.2020. prodaja za sve fizičke i pravne osobe se vrši isključivo putem niže navedenih telefona ili e-maila od pon-pet od 8-16 sati.

Nakon avansne uplate po primljenom predračunu (ponudi) robu možete preuzeti od pon-pet od 8-16 sati u našem skladištu bez bliskog kontakta s našim zaposlenicima.

E-MAIL:
hrvojep@bumbar.hr
markop@bumbar.hr

TELEFON:
099/245-9338
099/310-1586

x