Obavijest kupcima


Poštovani poslovni partneri,


U posljednjih 20 mjeseci svi sektori su bili pogođeni neizvjesnošću tržišta i fluktuacijama potražnje, uglavnom zbog utjecaja COVID-19 i njegovih izravnih i neizravnih posljedica.

Ove neviđene okolnosti, kao i inflacijski trend različitih vrsta troškova, ozbiljno utječu na cjelokupnu ambalažnu industriju. U dinamici stalnog povećanja troškova sirovina, energije, proizvodnje, pakiranja i transporta, nastojali smo ove troškove apsorbirati i time ublažiti njihov utjecaj na naše kupce. Međutim, posljedice kontinuiranih promjena i povećanja cijena su postale takve da smo u skladu s njima prisiljeni prilagoditi i svoje prodajne cijene.


Slijedom toga, obavještavamo Vas da ćemo od 31. siječnja 2022.g. primjenjivati nove prodajne cijene na sve naše račune. Roba će se moći kupiti po starim cijenama zaključno s 29.01.2022.g. , isključivo uz uvjet preuzimanja iste s našeg skladišta do tog roka – nakon izvršene narudžbe, to jest uplate.


U namjeri da ublažimo ovu nelagodnu situaciju, radimo s našim dobavljačima na ograničavanju utjecaja povećanja troškova, te ćemo preuzeti djelomični dio poskupljenja na sebe, a sve u svrhu izbjegavanja potpunog prijenosa povećanja troškova na Vas, našeg kupca, te održavanja dosadašnjih uspješnih poslovnih odnosa.


Promjene u našem cjeniku rasporedit će se prema vrsti proizvoda, linearno uz povećanje od 10% za većinu artikala, a u pojedinim slučajevima i više.


Svi članovi našeg tima dostupni su za pružanje dodatnih informacija i nastavak podrške našim partnerstvom i suradnjom, kako bismo precizno i pažljivo planirali narudžbe i isporuke za tjedne i mjesece koji dolaze.

Zahvaljujemo na pažnji i razumijevanju, te se iskreno nadamo uskoroj stabilizaciji tržišta i povratku „starom normalnom“.


S poštovanjem,


Bumbar d.o.o.